Claudia Sundberg

Nisch: Copy, Design och Kulturprocess

Jag är engagerad i att främja kreativitet och innovation hos individer, projekt och organisationer. I praktiken betyder det ofta att faciliterar processer, workshops eller själv formar och förmedlar budskap på ett sätt som engagerar och berör människor.

I ryggen har jag en mångsidig utbildningsbakgrund inom psykologi, management, marknadsföring och design. Genom åren har jag utvecklat min förmåga att skapa och kommunicera på olika nivåer – från visuella element och copywriting till marknadsföringsdesign och Employer Branding.

Min yrkeserfarenhet har spänt över områden som Talent Acquisition, ledarskap och affärsutveckling där jag har agerat både som konsult och anställd, ofta under uppstarts- förändrings- eller tillväxtresor i techbolag.

Jag brinner för att skapa värde genom kommunikation och formgivning. Oavsett om det handlar om att utveckla en stark Employer Branding, skapa övertygande copywriting eller att experimentera med färger och former för att locka uppmärksamhet, så är jag alltid nyfiken redo att ta mig an nya utmaningar.

Jag ser fram emot att samarbeta med er för att hitta innovativa sätt att skapa och forma idéer för kommunikation av er kultur. Tillsammans kan vi skapa något extraordinärt.

en_USEnglish