INSPIRATION

Här är lite smakprov på saker vi sysslat med under åren.

Linus :

Prisjakts Kulturbok

Denna skapade jag och en kollega (Hannah Johansson) under vår tid på Prisjakt. Den började som ett passionsprojekt där Hannah och jag på eget initiativ jobbade med denna på kvällar och helger. Syftet var att den skulle göra det lättare för oss att förklara för kandidater såväl som oss själva, vad vi var. Boken blev sedan omtalad och spridd långt utanför vår kontroll. Klicka på bilden för att titta på den

Sagan om Kulturen

Processen med att jobba med kultur är som att intervjua en hel organisation. Jag har kommit fram till att det blir som mest inspirerande om den övningen beskrivs som att “hitta sagan”. Därför tecknade jag denna illustration för att lätta upp och inspirera i den processen. Den innehåller typiska frågor som kan ingå i en kulturprocess.
Du laddar ner hela genom att klicka på bilden.

TV & Media

Jag har vid ett antal tillfällen fått lyxen att träffa spännande människor genom media. Här fick jag till exempel chansen att prata med Bodil Jönsson om både tid och generationsperspektiv. Klicka på bilden

Udda Platsannonser

Jag experimenterade en del med tonalitet i platsannonser. Jag ville se om det gick att få skruv på något så mundänt som en annons för en redovisningsansvarig. Annonsen fick titeln “Desillusionerad redovisningsansvarig” och blev i slutändan läst av en halv miljon svenskar, samt figurerade i både tv och annan media ett otal gånger. Klicka på bilden för att läsa.

Framtidsmanifestet 1.0

Jag fick inspiration att sammanfatta några av de tankeströmmar som jag uppfattar att höra samman med det nya arbetslivet. Dessa illustrerade jag i science fiction anda i ett större alster som jag kallar för framtidsmanifestet (1.0).
Du får gärna ladda ner och använda som inspiration om du önskar. PDF-version

en_USEnglish