MERITER

“Astronaut har tagit med oss på en resa som gör skillnad på riktigt.
För oss så hände något när vi träffade Linus och Anders för första gången och den utveckling som vi därifrån upplevt som såväl individer och team kommer vi alltid bära med oss”
– Johan Granton, Siemens,
Head of Regional solution and Service

“Att arbeta med Astronaut och Linus har varit toppen!
Med stort engagemang, kunnighet i ämnet och lyhördhet för våra önskemål har de hjälpt och guidat oss på Miljödata i vårt kulturarbete. Hela personalen har uppskattat de sessioner vi haft och resultatet känns som att det fångar vårt anslag och anda perfekt.”
– Erik Hallén – VD Miljödata

“Linus och Anna hjälpte oss att hitta förståelse kring vad som menas med företagskultur och varför det är viktigt att ha denna under ständig utveckling i takt med att organisationen förändras. De hjälpte oss också att förädla det vi har och att våga ifrågasätta gamla strukturer på ett pedagogiskt och roligt sätt. Att få jobba med Anna och Linus har varit en fröjd och vi från Sh kan varmt rekommendera Astronaut som samarbetspartner”
– Sofie Funning – HR Chef, SH Bygg

Utlåtande från kunder:

Jag har anlitat Linus Jonkman på flera av mina chefsutbildningar och det har alltid blivit en succé. Linus är professionell och påläst samtidigt som han är varm och genuin. Många av mina kursdeltagare uttrycker att han är en stor inspirationskälla och jag kan bara hålla med. Han kombinerar teori om kultur med praktiska exempel på ett kraftfullt och unikt sätt och han når verkligen fram till åhörarna.”

– Nadja Sörgärde, Professor Psykologi, Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

”Kristina har varit både min mentor och Gents styrelseordförande i flera år. Eftersom en tillväxtresa sällan kommer utan visst kaos, har Kristinas erfarenhet och stabilitet varit avgörande för bolagets expansion och min egen motivation. Hennes sakliga approach och enorma kunskap har många gånger visat sig vara skillnaden mellan att nå extrem framgång och att bara lyckas halvbra.”

– Jenny Rydhström, VD och ägare Gents

en_USEnglish