Vi har varit yrkesverksamma många år inom hundratals bolag i flera branscher. Som Astronaut finns nu initiativ och projekt där vi har möjlighet att kombinera våra gemensamma krafter

Här följer några ytterligare referenser samt ett index över våra kunder

”Astronaut har tagit med oss på en resa som gör skillnad på riktigt.
För oss så hände något när vi träffade Linus och Anders för första gången och den utveckling som vi därifrån upplevt som såväl individer och team kommer vi alltid bära med oss”

  • Johan Granton, Siemens,
    Head of Regional solution and Service

Utlåtande från kunder:

Jag har anlitat Linus Jonkman på flera av mina chefsutbildningar och det har alltid blivit en succé. Linus är professionell och påläst samtidigt som han är varm och genuin. Många av mina kursdeltagare uttrycker att han är en stor inspirationskälla och jag kan bara hålla med. Han kombinerar teori om kultur med praktiska exempel på ett kraftfullt och unikt sätt och han når verkligen fram till åhörarna.”

– Nadja Sörgärde, Professor Psykologi, Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

”Kristina har varit både min mentor och Gents styrelseordförande i flera år. Eftersom en tillväxtresa sällan kommer utan visst kaos, har Kristinas erfarenhet och stabilitet varit avgörande för bolagets expansion och min egen motivation. Hennes sakliga approach och enorma kunskap har många gånger visat sig vara skillnaden mellan att nå extrem framgång och att bara lyckas halvbra.”

– Jenny Rydhström, VD och ägare Gents